A Nádasdy vendéglő kínálata tükrözi kreatív szakácsaink egyéniségét. Jól ismerik a nemzetközi konyha ízeit, de a jellegzetes magyar ételek elkészítésében is remekelnek: világra szóló a sült csülök nálunk, a hagyományos, magyaros, káposztával készült ételekkel törzsvendégeket szereztünk.
A fürdőturizmussal Sárvárra érkező vendégek kedvelik az olyan helyi gasztronómiai különlegességeket, mint a tejfölös dödölle vagy a tócsni. A gyógyvízben töltött nap után éhesebb az ember, jól esnek az ínyencségek, sokan igénylik az egyre inkább elterjedőben lévő egészséges életmód jegyében készült, zöldséges, gyümölcsös, könnyebb ételeket.
A konyhafőnök kívánság szerint – előrejelzés alapján – bármilyen ételt elkészít, például vegetáriánusoknak vagy lisztérzékenyeknek.
A kalóriákat feltüntetjük az étlapon. Lehetőség van kis adag rendelésére is.
Az a la carte mellett napi és heti menüket készítünk. Heti menüre előfizetési lehetőség is biztosítva, aminek ára 580,- Ft. A menüs étkezésre 11:30-tól 14:30-ig van lehetőség. Lehet fizetni étkezési jegyekkel és üdülési csekkel is.
Nálunk a pálinka igazi, eredeti, házi főzésű. Az akciós ajánlatunk keretében alkalmanként, aki 24 órával előbb foglal asztalt a Nádasdy vendéglőben, mint ahogy megérkezik, egy kupica házi pálinkát kap ajándékba.
Vendégeink a konyhába is bejöhetnek. Nem azért, mert látványkonyha a miénk, hanem azért, hogy lássák, hol készül az étel. Mi ezt a kíváncsiságot jogosnak érezzük. Bármikor fel vagyunk készülve az ilyen látogatásra: a vendég még azt is megnézheti, tiszta-e a mosogató széle. Gondoskodunk arról, hogy ez az élmény is vonzóbbá tegye a Nádasdy éttermet, továbbvigye a sárvári vendéglátás jóhírét.